Beste klanten, lieve vrienden, lieve iedereen,

                                                              Dag jij,

Zeven jaar geleden leek het of de wereld voor ons stopte met draaien. Parkinson kruiste ons pad. In het begin heeft deze ziekte ons leven doen veranderen. Helios werd ’t FijnGebaaR.

Nu, zeven jaar later, worden we weerom gedwongen om een nieuwe keuze te maken omwille van die impact op ons beiden.

Het volgende Fijn gebaartje, een SMS-je van een lieve vriendin, bevestigde ons eigen inzicht al. Onze innerlijke wat-te-doen-stemmetjes lieten van zich horen. Maar het berichtje heeft ons toch net die duw gegeven die we nodig hadden (we delen het graag): 

 Jullie zijn twee mooie mensen. Laat dát vooral zo blijven. Jaag jullie andere dromen na. Jullie hebben er zoveel. En één daarvan weet ik, is om de dichtbije wereld samen te verkennen met de blik vooruit. Ga voor wat wel energie geeft. Her-vind de balans.”

‘t Concept van ons ’t FijnGebaaR, weet je nog? Niet Gewoon? Bijzonder? Neen, Gewoon net dat beetje anders…

Intussen lieve mensen, net dat beetje anders, ervoor zorgen dat onze zaak z’n mooie uitstraling behoudt, zoals wij dat willen, vraagt veel tijd en energie. We hebben zoveel Fijne gebaartjes gemaakt, uitgedeeld, geleverd. Hoe mooi ook, hoe graag we het ook doen, we staan op een keerpunt.

We zijn begonnen met ‘t FijnGebaaR om zelf meer momenten te hebben om te genieten, af en toe er eventjes tussenuit te kunnen en op kleine ontdekkingstocht te gaan. Maar ondertussen draaien we terug op volle toeren en de tocht brengt ons niet verder dan de leveringen binnen en een 30 tal km buiten Opwijk. We moeten gewoon Onze balans terug in evenwicht brengen.  De wat-gaan-we-doen-stemmetjes moeten een antwoord krijgen.

Dit antwoord hebben we ondertussen gevonden. We gaan " Ons aanbod " van ’t FijnGebaaR, waar we zo trots op zijn, tot een minimum beperken en dit door alleen maar creatieve Workshops te geven en een aanbod van bloemenabonnementen aan te reiken. Al meer dan 3 jaar worden onze Workshops zeer positief onthaald net als onze abonnementen. Vandaar onze beslissing om met beiden te blijven doorgaan.

Ons winkeltje gaan we dus sluiten. Het blijft wel samen met onze Oase in ’t groen, de binnenkoer en tuin, dienst doen als gezellige workshoplocatie.  " Ons ‘t FijnGebaaR plekje "

We kunnen ons voorstellen dat velen onder jullie dit niet zagen aankomen en vragen hebben. We proberen nu al een paar antwoorden te geven.

De lopende bestellingen en bloemenabonnementen zullen op de afgesproken dagen nog steeds worden geleverd. Kwam je uw boeket afhalen? Dan kan dit nog steeds na eerst een seintje te geven. Ook je kadobon kan je op deze manier omruilen voor een boeket. De kadobon mag ook gebruikt worden voor een decoratieartikel in ons winkeltje. Binnenkort houden we een koopjesdag  waarop dit mogelijk is. We willen oprecht in schoonheid afronden met jullie.

Heb je een Workshopbon, dan is dit geen probleem aangezien we de deze blijven verder doen. Onze webshop blijft bestaan, maar je kan er enkel nog terecht voor de Workshops en de Bloemenabonnementen.

Dankjewel lieve mensen voor jullie begrip. We kunnen jullie verzekeren dat we hier lang over nagedacht hebben en dat het voor ons ook wat aanpassen zal zijn. Maar we hopen jullie nog eens terug te zien bij het leveren of afhalen van de abonnementboeketjes of op één van onze Workshops. De babbeltjes, verwennerijtjes, hapjes en drankjes, de gezellige ontspannen sfeer, de creativiteit, nieuwe mensen leren kennen. Dat laten we niet los. Daarvoor blijft ons deur altijd open staan.

Via de Nieuwsbrief blijven we jullie op de hoogte houden van de Workshops, de koopjesdag en andere nieuwtjes.

Tot later, tot hoors, tot ziens,

        Lieve groetjes,

          Luc & Sonja

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen alleen maar de allerlaatste en leukste FijnGebaaR-nieuwtjes, beloofd!
Aanmelden
© 2019 - 2024 't FijnGebaaR | sitemap | rss