Dag lieve bezoekers, beste klanten,                                                                                           

We stellen ons even voor. Wij zijn Luc en Sonja. Er zullen er veel zijn die ons al kennen van onze vroegere winkel "Helios" en zeker van 't FijnGebaaR. We wonen ondertussen ook al 30 jaar in Opwijk. Voor diegene die ons nog niet kennen, is het altijd fijn een gezicht te zien achter het Team  't Fijngebaar. We zijn blij dat jullie een kijkje komen nemen in onze Webshop.   

Ons 't FijnGebaaR bestaat ondertussen 3 jaar. We zijn trots met wat we bereikt hebben. Maar, door de ziekte van Sonja, zijn we verplicht om onze gewone werking wat aan te passen.

We hebben er lang over nagedacht, er veel over gebabbeld, getwijfeld en uiteindelijk dan toch een beslissing genomen "Ons winkeltje, Onze oase in 't groen, Ons 't FijnGebaaR gaan we niet zomaar onder een laagje stof doen verdwijnen of als het zoveelste document op de pc klasseren. Integendeel!! Vanaf 1 september 2021 gaan we het nog creatiever aanpakken!

Benieuwd naar ons nieuwe concept en veranderingen? Wil je nog meer info? Doorblader dan eens de pagina's op onze webshop. Het is ook een aanrader om je in te schrijven voor de Nieuwsbrief. 

 Vanaf 1 september 2021  bij 't FijnGebaaR : 

Nieuw :  de creatieve workshops

Verandering :  ons winkeltje  -  de webshop

Uitbreiding : weekaanbiedingen

*Blijvers : de ' t FijnGebaaR - bloemenabonnementen/Huwelijk/Grafstukken/Boeketten

Vragen hierover? Vind je niet de nodige info op de webshop? geef gerust een seintje 0494 75 15 89    

 

        

    

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen alleen maar de allerlaatste en leukste FijnGebaaR-nieuwtjes, beloofd!
Aanmelden
© 2019 - 2022 't FijnGebaaR | sitemap | rss