Workshop bloemschikken

Workshop bloemschikken 

Heb je zin om zelf een bloemstuk te maken, maar weet je niet goed hoe hier aan te beginnen? Ik geef je graag mijn kennis door! Heb je al ervaring, geen probleem, ik pas mij wel aan!

Wat zeker is,  jullie gaan allen met een eigen unieke creatie huiswaarts.

Wegens de onzekerheid van het coronavirus en we niet met meerdere personen mogen samenkomen, is de workshop "spring-time" tijdelijk uitgesteld! Maar van zodra we groen licht krijgen, wordt er een nieuwe datum vastgelegd! Het thema zal dan waarschijnlijk ook veranderen! Ideetjes mogen jullie zeker ook altijd doorgeven! er zijn zoveel mogelijkheden: "hoe maak ik een handgebonden boeket, beplanten van een bloembak, groendecoratie met plantjes,... "

Heb je zin om deel te nemen? Gewoon genieten, creatief bezig zijn, ... ? En gezellig nagenieten van een hapje en een drankje? Dan kun je via contact je inschrijven met vermelding workshop of reserveer uw plaatsje(s) via "Spring-time

  Zouden jullie graag met een groepje vriendinnen en/of vrienden een avondje bloemschikken willen organiseren? Ben je met je  organisatie op zoek naar iemand om jullie namiddag / avond mee helpen op te FLEUREN? Dan kan je me steeds contacteren. Wat we gaan maken mogen jullie gerust zelf bepalen en anders heb ik wel ideetjes genoeg, met of zonder Thema. Voor vragen, prijzen,.... kan je me steeds contacteren 0494/751589 .

Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Dit kan via onze nieuwsbrief (klik hier) om je in te schrijven.

Hier alvast enkele sfeerbeelden van onze workshop " WINTERKRANS "

Sorteer op

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen alleen maar de allerlaatste en leukste FijnGebaaR-nieuwtjes, beloofd!
Aanmelden
© 2019 - 2021 't FijnGebaaR | sitemap | rss