Mijn jarenlange ervaring, kennis en liefde voor bloemen en planten zou ik graag met jullie delen. Met de creatieve Workshops leid ik jullie rond in de wereld van de Flora. Een wereld van bloemen en planten. Een wereld met zoveel geuren en kleuren. 

Zoveel ideeën, Fijne Gebaartjes die jullie vanaf nu zelf kunnen maken!  Hoe fijn is het niet als je een zelfgemaakt bloemstuk kunt afgeven aan de gastvrouw op een feest. Een boeket in huis is genieten en zeker dubbel genieten als je het zelf gemaakt hebt. Een prachtige kerstkrans, eigen creatie, sfeer en gezelligheid verzekerd.  Een zelfgemaakt trendy bloemstukje plaatsen op het graf van je oma.  Hoe mooi kan de lente, zomer, herfst en winter niet zijn. Ieder seizoen heeft zijn kleuren, zijn bloemen en planten. Ieder seizoen heeft zoveel moois te bieden!  Er zijn zoveel mogelijkheden om met eenvoudige natuurelementen een prachtige creatie te maken.                          Met de creatieve FijnGebaar Workshops is het de bedoeling dat ik jullie op een professionele manier leer *

* bloemschikken, ieder volgens zijn mogelijkheden, wensen en kunnen. Met of zonder groene vingers.   * met soms eenvoudige producten iets moois te maken.  * spelen en durven iets creeëren met prachtig gedurfde kleurencombinaties. Leer * om speciale gelegenheden zelf een invulling te geven. Bijzondere gebeurtenissen vragen ook speciale bloem- en plantencreaties    * ik  jullie originele binnen-en buitenplanten kennen en plantenschalen maken   * vanaf nu jouw eigen prachtig, handgebonden boeket maken : Een Biedermeier boeket, een pluk/veldboeket, een trouwboeket of droogboeket..

Deze Workshops vinden plaats, naargelang het weer en de omstandigheden in Onze oase in 't groen, Ons 't FijnGebaaR plekje : de binnenkoer,  de tuin en bij regen/koude is er een gezellige workshopruimte binnen. En Sonja... zij zal iedereen verwennen met een hapje en een drankje!

Er is ook de mogelijkheid om zelf een ruimte/zaal te voorzien , dan maak ik de verplaatsing.                                                                                                                      Workshops met een plus / Workshops +                                                              + Samen met een groepje vriendinnen en/of vrienden een avondje bloemschikken organiseren? ontspanning en FUN verzekerd!   Dit kan bij ons of bij jou thuis   + Eens met collega's de creatieve bloementoer opgaan?    + Ben je met jouw organisatie op zoek naar iemand om jullie namiddag /avond mee helpen op te FLEUREN door het leren maken van een bloemstuk of boeket?  KVLV , Femma, Okra, Samana, woonzorgcentra,...    + We hebben ook aan de kids gedacht ! Op regelmatige basis, hoofdzakelijk tijdens de vakanties , kunnen ook de kids de creatieve toer op, steeds vergezeld door een ouder. Fun voor 2  !  + Heb je nog andere ideetjes?  of wensen? Aarzel niet om mij te contacteren ! 0494 75 15 89 We kunnen samen bekijken wat mogelijk is en een datum vastleggen.

Prijzen zijn inclusief : alle bloemen/planten, materialen voor de creatie (bij ons thuis : een hapje en een drankje). Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Dit kan via onze nieuwsbrief (klik hier) om je in te schrijven.

 Hier alvast enkele sfeerbeelden van onze workshop " WINTERKRANS "  Bekijk ook eens de pagina "Workshopfoto's"

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen alleen maar de allerlaatste en leukste FijnGebaaR-nieuwtjes, beloofd!
Aanmelden
© 2019 - 2022 't FijnGebaaR | sitemap | rss