Met de creatieve workshops leer ik jullie kennismaken met zoveel moois dat bloemen en planten te bieden hebben. Er bestaan tal van mogelijkheden om met eenvoudige natuurelementen een prachtige creatie te maken.  Iedereen kan deelnemen met of zonder groene vingers. 

                        

Deze Workshops vinden plaats, naargelang het weer en de omstandigheden in Onze oase in 't groen, Ons 't FijnGebaaR plekje : de binnenkoer,  de tuin en bij regen/koude is er een gezellige workshopruimte binnen. En Sonja... zij zal iedereen verwennen met een hapje en een drankje!

Er is ook de mogelijkheid om zelf een ruimte/zaal te voorzien , dan maak ik de verplaatsing.                            Workshops met een plus / Workshops +                                                              

+ Samen met een groepje vriendinnen en/of vrienden een avondje bloemschikken organiseren? ontspanning en FUN verzekerd!   Dit kan bij ons of bij jou thuis   

+ Eens met collega's de creatieve bloementoer opgaan?   De buren eens samen trommelen?

 + Ben je met jouw organisatie op zoek naar iemand om jullie namiddag /avond mee helpen op te FLEUREN door het leren maken van een bloemstuk of boeket?  Ferm , Femma, Okra, Samana, woonzorgcentra,...   

 + We hebben ook aan de kids gedacht ! Op regelmatige basis, hoofdzakelijk tijdens de vakanties , kunnen ook de kids de creatieve toer op,  steeds vergezeld door een ouder. Fun voor 2  ! 

+ Heb je nog andere ideetjes?  of wensen? Aarzel niet om mij te contacteren ! 0494 75 15 89  We kunnen samen bekijken wat mogelijk is en een datum vastleggen.

Prijzen zijn inclusief : alle bloemen/planten, materialen voor de creatie (bij ons thuis : een hapje en een drankje). Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Dit kan via onze nieuwsbrief (klik hier) om je in te schrijven.

 Hier alvast enkele sfeerbeelden van onze workshop " WINTERKRANS "  Bekijk ook eens de pagina "Workshopfoto's"

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen alleen maar de allerlaatste en leukste FijnGebaaR-nieuwtjes, beloofd!
Aanmelden
© 2019 - 2024 't FijnGebaaR | sitemap | rss