1992                    1994                               2017                   2022

IETSJE MEER OVER ONS... 

In september 1992 zijn we gestart met onze bloemenzaak Helios in de Marktstraat 30 te Opwijk. Twee jaartjes verder en twee kindjes rijker hebben we de zaak overgenomen van Jos Van Den Broeck ('t Aken). Marktstraat 30 werd Marktstraat 9. Jaar in jaar uit, elke dag opnieuw, heb ik, samen met Sonja, met de glimlach en veel enthousiasme, de planten en bloemetjes buitengezet. We hebben veel vreugde, maar ook verdriet gedeeld met onze klanten.

In augustus 2017 ben ik, na 25 jaar gestopt met de winkel. De gezondheidsproblemen van Sonja kregen voorrang. Het was voor mij geen gemakkelijke beslissing, maar ik heb deze met plezier genomen. 

Mijn liefde voor bloemen en planten en mijn jarenlange ervaring, kon ik echter niet zomaar achterlaten.

Vandaar de start van onze webshop. De naam Helios hebben we veranderd naar 't FijnGebaaR. De naam heeft Sonja ( met hulp van een hartsvriendin) gekozen omdat ze het een zeer mooi, liefdevol en fijn gebaar vond van mij naar haar toe om te stoppen met de winkel.  Zo kan ik meer van thuis uit werken en aanwezig zijn.

We hechten met onze webshop 't FijnGebaaR veel belang aan mooie momenten, betekenisvolle gebeurtenissen. Een bloem, plant, een leuk geschenk. Aan elk Fijn Gebaar besteden we veel aandacht. Het zijn de kleine extraatjes waarmee we ons willen onderscheiden van de rest. 

In november 2018 zijn we, op vraag van veel mensen, terug gestart met een winkeltje. 

"Authentiek, een stukje Provence in Opwijk, een zen-winkeltje" zo noemen de klanten onze nieuwe zaak. Je kan iets bestellen via de webshop. We leveren de bestelling aan huis, je kan ze afhalen in ons winkeltje of je kunt gewoon gezellig eens langskomen. Er is steeds voldoende keuze en ik maak graag tijd vrij voor wat uitleg en een babbel. 

 

    

September 2021  : start van een nieuw creatiever concept, waarin ik mij vooral zal richten op het geven van workshops.

Vrijdag 1 juli 2022.  We staan terug op een keerpunt. Ons concept "net dat beetje anders", er voor zorgen dat onze zaak z'n mooie uitstraling behoudt, dat vraagt veel tijd en energie. Om onze balans terug in evenwicht te brengen, hebben Sonja en ik besloten om ons ruim aanbod te verminderen en enkel verder te doen met de creatieve Workshops en onze bloemenabonnementen.  

Iedereen is nog steeds van harte welkom : Hoeksken 37 Opwijk om samen met mij creatief aan de slag te gaan tijdens de workshops.

't FijnGebaaR-team Luc en Sonja

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen alleen maar de allerlaatste en leukste FijnGebaaR-nieuwtjes, beloofd!
Aanmelden
© 2019 - 2024 't FijnGebaaR | sitemap | rss