Producten en speciale aanbiedingen(promoties) zijn geldig zolang de voorraad strekt. Producten worden niet geleverd tot ontvangst van de volledige betaling van datzelfde product. De webshop bevat een zo volledig en nauwkeurig mogelijke omschrijving van de aangeboden producten. De afbeeldingen die op de website staan, zijn zo goed als mogelijk een waarheidsgetrouwe weergave van de geleverde producten. De klant weet en erkent dat een perfecte weergave van een reëel goed op een virtuele website onmogelijk is.
Alle prijzen op de website zijn uitgedrukt in euro en zijn inclusief BTW. De leveringskosten zijn aangegeven bij de orderbevestiging.

'TFijnGebaar heeft het recht om op elk moment de prijs van een product te wijzigen. Bij facturatie worden wel de tarieven gebruikt die gelden op het moment van het totstandkomen van de overeenkomst. Ondanks het feit dat de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is,fouten bevat of niet helemaal up-to-date is.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen alleen maar de allerlaatste en leukste FijnGebaaR-nieuwtjes, beloofd!
Aanmelden
© 2019 - 2022 't FijnGebaaR | sitemap | rss